top of page

KVKK Bilgilendirme ve Onam Metni

KİŞİSEL VERİ İŞLEME ONAM FORMU

Yoga Salonu Adı: Yogininevi

Yoga Salonu Adresi: Cevizli Mah. Zuhal Caddesi No 44AG ve 44AF Maltepe İstanbul

Telefon Numarası: 530 257 2623

E-posta Adresi: yogininevi@gmail.com

Bu form, Türkiye Cumhuriyeti Kanunları kapsamında kişisel verilerinizin işlenmesi ve kullanımı hakkında sizden açık rıza talep etmek amacıyla hazırlanmıştır. Bu formun amacı, Yoga Salonu Yogininevi'nin hizmetlerini daha iyi sunabilmek, sizlere özel teklifler ve duyurular iletmek, pazarlama ve reklam amaçlarına yönelik faaliyetlerde bulunmak için kişisel verilerinizi işlememize olanak tanımaktır.

1. Kişisel Verilerin İşlenme Amacı

Yogininevi, aşağıdaki amaçlar doğrultusunda kişisel verilerinizi işleyecektir:

  • Üyelik işlemlerinin yürütülmesi ve üyelik kayıtlarının tutulması.

  • Yoga dersleri ve etkinliklerine katılımınızın düzenlenmesi ve takibi.

  • Özel teklifler, indirimler ve etkinlikler hakkında bilgilendirme yapılması.

  • Pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi, reklam ve tanıtım materyallerinin oluşturulması.

  • Üyelerimize özel önerilerin sunulması.

  • Güvenlik ve yasal gereksinimlerin yerine getirilmesi.

2. İşlenen Kişisel Veriler

Yogininevi, aşağıdaki kişisel verilerinizi işleyebilir:

  • Adınız ve Soyadınız

  • Doğum Tarihiniz

  • Cinsiyetiniz

  • İletişim Bilgileriniz (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

  • Sağlık Bilgileri (Eğer sağlık durumunuzla ilgili özel gereksinimleriniz varsa)

  • Fotoğraf ve Görüntüleriniz (Etkinlikler, dersler ve tanıtım amaçları için)

3. Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Onay

Kişisel verilerimin yukarıda belirtilen amaçlar doğrultusunda işlenmesine ve kullanılmasına onay veriyorum. Ayrıca, Yoga Salonu Yogininevi tarafından sağlanan hizmetler ve etkinlikler hakkında bilgilendirilmek için iletişim bilgilerimin kullanılmasına da onay veriyorum.

4. Kişisel Verilerin Saklanması ve İşlenmesi

Kişisel verileriniz, gizlilik ve güvenlik kurallarına uygun bir şekilde saklanacak ve işlenecektir. Verileriniz, yasal gereksinimler ve süreçler çerçevesinde saklanacak ve gerekli durumlarda yetkililere bildirilecektir.

5. Onayın Geri Çekilmesi

Üye olarak ve derslere katılarak bu formu onaylamış sayılırsınız. Bu onayı herhangi bir zamanda geri çekebilirsiniz. Onayınızı geri çekmeniz halinde, Yoga Salonu Yogininevi'nin hizmetlerinden tam anlamıyla faydalanmanız mümkün olmayabilir.

Yogininevi'ndeki derslere katılarak ve/veya üye olarak, kişisel verilerinizin yukarıda belirtilen amaçlar doğrultusunda işlenmesine ve kullanılmasına izin verdiğinizi beyan etmiş olursunuz. Onayı geri çekme talebinizi E-posta adresimize iletebilirsiniz.

İsim ve Soyisim (Büyük Harflerle): _________________________

İmza: _________________________

Tarih: //____

bottom of page